Vigyázzunk fogainkra és keressük az akciókat!

Fogazatunk egészsége és ezzel együtt a szájhigiéniánk egészségünk megőrzésének egyik első lépése, amit már az első fogak megjelenését követően komolyan kell venni.
Annak ellenére, hogy valaki minden előírást tökéletesen betart, előfordulhat olyan helyzet, legtöbbször a genetikánkból adódóan, hogy még így is fogorvosi beavatkozásra lesz szükség.
Annak érdekében, hogy erre a lehető legkisebb mértékben legyen szükségünk, a szájhigiéniai előírások betartása mellett érdemes rendszeresen meglátogatnunk fogorvosunkat, hogy a folyamatos ellenőrzéseknek köszönhetően azonnal tudjunk reagálni az esetlegesen kialakuló elváltozásokra.
Tudom, sokan úgy gondolják, hogy ezt pénztárcájuk nem engedi, de higgyék el, sokkal jobban járnak ezzel, mintha csak néhány tíz évente kell is komolyabb beavatkozást végeztetni. ha mégis fontos önöknek a pénztárcájuk, azt is megértem, ahogy a fogászatok is, ezért van nagyon gyakran fogászat akció, mely akár kezelésekre, akár állapotfelmérésre is vonatkozhat.

Olvasd Tovább

A minőségi fogfehérítő gél otthon is alkalmazható

fogfehérítő gél

Már készült időpontot egyeztetni egy fogorvossal a fogfehérítést illetően? Nem szükséges ezt tennie, hiszen a BrightWhite fogfehérítő gél otthon is elvégzi ezt a feladatot, sokkal olcsóbban és egyszerűbben. Hogy ez feltehetőleg csak ígéret? Nos, akkor tekintse meg a brightwhite.hu weboldal számtalan vásárlói véleményét, a videót arról, hogy mennyire egyszerű a használata, illetve a referenciákat!Ezt a terméket úgy fejlesztették ki, hogy ne tartalmazzon semmilyen káros anyagot a fogakra, ne okozzon fog- és fogíny érzékenységet, a hatása pedig legyen tartós.

Olvasd Tovább

Esztétikai fogászat Budapesten

Sajnos, vagy nem sajnos, jelenleg olyan világot élünk, ahol a külsőségek igen is nagyon számítanak abban, hogy hova juthatunk el az életben, vagy legalább, hogy azt a bizonyos létrát mennyi idő alatt tudjuk megmászni.
Nagyon-nagyon sok olyan helyzet van egy ember életében, ahol az első benyomás dönti el, mit hoz a jövő. Ez persze nem mindig tudatos, sok esetben csak a tudatalattink szól bele a döntéseinkbe, mégis, oda kell figyelnünk, hogy mikor, hogyan jelenünk meg.
Az egyik leglényegesebb pontja a megjelenésünk, a szem, az arcunk kifejezése és a mosolyunk. Egy kedves mosoly, még két férfi között is sokszor azonnal szimpátiát vált ki, hát még, ha egy csinos nő indít így.
Ahhoz viszont, hogy mosolyogni merjünk, és ez őszinte legyen, elengedhetetlen a jó fogsor, ha nem is a tökéletes.
Pont erre szakosodva létezik olyan, hogy esztétikai fogászat. Az esztétikai fogászat alatt a fogazat látványbeli megjelenésére irányult beavatkozásokat értem, mint a természetes hatású fogtömés, a fogfehérítés, fogszabályozás, stb…

Olvasd Tovább

Fogfehérítés árak meghatározói

A fontos helyzetekben, talán nem is gondolnánk, milyen sokat számíthat a jó benyomás keltése másokban. Tudatalattinkra minden kis részlet hatással van és egy ismeretlen megítélésében, még ha nem is gondoljuk magunkról, hogy felszínesek lennénk, nagyon komoly szerepet játszik a külsőség és az első néhány másodpercben tanúsított viselkedés.
Gondoljunk csak bele, melyik embert tartanánk szimpatikusabbnak egy rövid találkozás után? Azt, amelyik fapofával, egykedvűen, vagy csak nagyon visszafogottan viselkedik, vagy amelyik a szemünkbe néz, szélesen mosolyog és végtelen jókedv, elégedettség sugárzik belőle? Pedig, lehet, hogy semmi más különbség sincs kettőjük között, mint hogy egyiküknek tökéletes, szép fogazata van, ami nem gátolja a mosolygásban, még a másiknak valami probléma van a fogazatával, amit próbál elrejteni.
A legtöbb embernek a fogazata alapvetően egészséges, és sokszor nincs is más elváltozása, mint a sárgaság, amit a kávé, cigaretta, vagy egyéb dolgok okoznak, mégsem mer másokra rámosolyogni, mert szégyelli azt.
Ma már a fogfehérítés árak nem mondhatóak elérhetetlennek, még egy átlagember számára sem, és a fogfehérítés árak mellett maga a beavatkozás sem egy kellemetlen dolog.

Olvasd Tovább

Neked milyen a mosolyod? – Fogszabályozás felnőtteknek

fogszabalyzo

Felnőtt korban sokan kellemetlennek érzik az egyenetlen fogaikat, hiszen egy mosoly mindent elárul. Nem lehet eltitkolni a rendezetlen fogsort, amely valljuk be őszintén sok esetben és élethelyzetben nem előnyös. Az üzleti életben mindenkitől elvárják a fehér és tökéletes fogsort. Van egy jó hírünk! Felnőtt korban is el lehet kezdeni a fogszabályozást, nem szükséges életünk végéig csúnya fogsorral élni. A szabálytalan fogak, a félmosolyok sokszor talán még visszataszítók is. Sokan nem tartják magukat elég vonzónak így párkapcsolatuk is félresiklik, ha egyáltalán van párkapcsolatuk. Ha nem mosolygunk, mert rossz a fogsorunk akkor egy életre elvágjuk magunkat a boldog pillanatoktól. Felnőttként is elérhető az egészséges és szép mosoly.

Fogtorlódáskor, fogak között megbújó hézagokról, megdőlt fogakról, állcsont furcsa helyzetéről is beszélhetünk. Ezeken segíteni tud a fogak szabályozása. Az ehhez kapcsolódó fogászati kezelések sok időt elvesznek, de a végeredmény majd magáért beszél. A kezelések után már nyugodtan nézhetünk tükörbe és néha még egy mosolyt is megejthetünk. A szabálytalan fogak megszűnnek, helyettük szép szabályos fogsort kapunk. A feltorlódott fogak tisztítása sokkal bonyolultabb, mint hinnénk és sok esetben nem is megvalósítható. Ilyenkor jönnek a gyulladások és a fogíny betegségek. Már nem csak a furcsa mosolyunkkal, hanem a fájdalommal is meg kell küzdeni. Ezeknek az elkerülésére megoldást nyújt szintén a fogszabályozás.

Olvasd Tovább

A nélkülözhetetlen fogászati röntgen Veszprémben

Minden fogászati rendelőnek vannak nélkülözhetetlen és pótolhatatlan eszközei, illetve műszerei. A fogászati röntgen éppen ilyen Veszprém városának egyik rendelőjében, mely napi szinten nagy szolgálatot tesz a betegségek felkutatásában. Ha egy páciens megérkezik a rendelőbe, a legelső találkozás alkalmával egy rutinszerű állapotfelmérésen vesz részt, amikor a fogászati röntgen is a használt berendezések között szerepel.

Olvasd Tovább

Gyönyörű mosoly kortól függetlenül

Az a legtöbb esetben igaz, hogy a gyermekek fogsora egészséges, rendszeresen ápolt és ezáltal szép is. Viszont ezt a jó szokást nem sokan tartják meg felnőtt korukra és amint nem állnak ott mögöttük szüleik, már nem törődnek annyit szájuk és fogaik ápolásával.  Ahogy múlnak az évek, meglátszanak fogaik állapotának rossz a fogápolási, és étkezési szokásaik. Ez megmutatkozhat kopás formájában, de gyakori, hogy a fogfelszín elszíneződése árulkodik az egy személy szokásairól. De az is kijelenthető, hogy még annak a fogai sem hibátlanok, aki tényleg odafigyel a helyes étkezésre, illetve az étkézéseket követő fogápolásra is. Még az sincs igazán védve, aki a fogmosás után fogselymet használ. Ezen problémák elmulasztására tökéletes módszer a fogfehérítés, ami Veszprémben is a közkedvelt szolgáltatások közé tartozik.

Olvasd Tovább

Egy természetes módszer a szép ajkakért

Létezik egy olyan technika, mely fantasztikus eredménnyel jár együtt és alig pár percet vesz igénybe. A hyaluronsavas feltöltés egy olyan eljárás, mely szike és műtéti beavatkozás nélkül fejti ki hatását és jelentősebb időráfordítás nélkül végezhető el. Nem kell fájdalomtól és mellékhatásoktól tartani, ha hyaluronsavas ajakfeltöltésről van szó.

Olvasd Tovább

Alakformálás mesterfokon

Az alkat, a külső megjelenés mindenki számára nagyon fontos és az emberi kapcsolatok, illetve megítélés szempontjából is megkérdőjelezhetetlen. Annak érdekében, hogy elégedettek legyünk testünkkel, elég sok mindenre vagyunk képesek. Vannak, akik a fájdalmas beavatkozásoktól sem riadnak vissza, de jó ha tudjuk, hogy nem csak egy út vezethet a célunk eléréséhez. Ha szike és műtéti beavatkozás nélkül szeretnénk tökéletes alakot elérni, válaszuk a valeshapet, mely fájdalmak nélkül fejti ki hatását.

Olvasd Tovább

Cirkon korona árak meghatározása

A legtöbben elfelejtjük azokat a tanult fogmosási és szájápolási technikákat, melyeket fogaink egészségének megőrzése érdekében tanítottak szüleink. De vannak, akik lustaságból hanyagolják el fogaikat, melynek hosszú távú következményeivel sokan nem számolnak. Ennek hatására, mire felnövünk, gyakorivá válik a fogorvoshoz való járkálás, hiszen nem vigyáztunk eléggé fogsorunkra, mely következtében fájdalmak jelennek meg. Számos problémára vezethetőek vissza a fájdalmak, de az egyik lehetőség a fogak kilyukadása. Ilyenkor ajánlott a cirkon korona árak után érdeklődni.

Olvasd Tovább